Accomodatie

Manoir de Goyet is de ultieme bestemming voor een onvergetelijke vakantie. Ons pand biedt tal van ontspanningsmogelijkheden, terwijl de natuurlijke omgeving net avonturiers aantrekt. Je merkt het, in onze Manoir is er voor ieder wat wils. We heten je van harte welkom in ons paradijs in Gesves.

Onze kamers

Onze Manoir beschikt over 6 sfeervol ingerichte kamers, voorzien van eigen badkamer, wifi en tv. Elke kamer kreeg een eigen naam.

•  5 kamers voor 2 personen
•  1 familiekamer voor 5 personen

Keukengedeelte

Dit omvat oa  een nieuwe uitgeruste keuken met kookeiland waar, genietend van een aperitiefje,gezellig samen kan worden gekookt.  Een bijkeuken met vaatwasser, extra oven, extra frigo en voldoende bergruimte voor servies en bestek maakt het keukengedeelte compleet.  In de Manoir bevindt zich ook een koelcel zodat er zeker voldoende ruimte is voor het koelen van dranken en food.

Leefgedeelte

Ruimte zat om even te keuvelen bij een drankje bij de bar, rustig een boek te lezen in de knusse sofa van de living of gewoon te genieten in alle rust van de mooie omgeving in de volledig vernieuwde ruime veranda die tevens ook gebruikt wordt als eetzaal met de authentieke lange eettafel.

6 kamers met elk een eigen badkamer, wifi en tv.

Ruimte voor 15 personen
in onze Manoir

Heel wat mogelijkheden om optimaal te ontspannen.

Ontspanning en vermaak

Ontspannen kan in onze welness-spa. Je geniet er van verfrissende duiken en zalige momentjes onder de zon. Wie wil genieten van een heerlijk drankje kan dit doen in onze buitenbar met orangerie en comfortabele tuinset. Bij minder weer kan je steeds terecht in onze gezellige ontspanningsruimte met vloerverwarming, darts of biljart. Ben je eerder avontuurlijk of sportief aangelegd? Wij hebben steeds 4 elektrische mountainbikes beschikbaar. Ook onze bijhorende velden bieden de mogelijkheid om samen te voetballen of basketballen.

Op zoek naar een unieke ervaring? De natuurlijke omgeving vol rust biedt je een prachtig uitzicht op de valei van velden aan de andere kant van de heuvel. Ook onze twee vriendelijke geitjes Sandy en Wendy vergezellen je graag. Geniet ook mee van onze mini chalet in het groen, een unieke bbqhut waar gezellig rond het vuur kan genoten worden van een heerlijke bbq.